За нас

1836 София, бул. Владимир Вазов №37 Мобилен: 0888 14 15 20
tel:+359 /2/ 444 80 60
fax: +359 /2/ 444 80 60
E-mail: vivenda@abv.bg

 

 ЗА НАС

 

ВиВенда е старолатинска дума, с която древните народи са описвали храната като генерално понятие. Буквалния превод на думата е "За живота..., На живота..., Това от което се нуждае живота..., Нещата от живота" През 12 век от vivenda е произлязла думата viande – месо, деликатес, храна, превъзходно блюдо. Близки до корена на ВиВенда са и думи като "живот, настроение, приповдигнат дух, начин на живот, жизненост, хранителни продукти, провизии, продоволствие, снабдяване и др."

Горди сме, че вече 14  години отстояваме позицията на новатори и лидери в бранша със същият ентусиазъм, отговорност и вдъхновение. За нас в смисъла на думата ВиВенда е вплетена концепцията на фирмата, точната характеристика на дейността ни, разбиранията и погледа ни към света, грижата към всеки детайл от бизнеса.

ВиВенда ООД е водеща фирма в обслужващият сектор на професионалното хотелиерство и ресторантьорство в България и солиден партньор на своите лоялни клиенти. Ние произвеждаме пълна гама от специализирани месни заготовки и деликатеси за всички нужди на общественото хранене. Клиентите с които работим са разнообразни, като всички те си приличат по това, че държат на висококачествената продукция, добрата организация на доставките и на високото ниво на обслужване, които предлагаме.

 

 

 Нашите предимства са :

 модерна производствена и складова база;

 лицензирано производство за ЕС;

 постоянно качество на произвежданите продукти;

 постоянни складови наличности;

 гарантиран произход на продуктите;

 пълна проследяемост във всички етапи;

богато портфолио от продукти ;

 специализиран хладилен транспорт ;

 гъвкава национална логистична схема;

 пълен набор от документи;