№1 Кристална морска сол MALDON

1836 София, бул. Владимир Вазов №37 Мобилен: 0888 14 15 20
tel:+359 /2/ 444 80 60
fax: +359 /2/ 444 80 60
E-mail: vivenda@abv.bg

Вече и в България!

 

 

ВиВенда е официален търговец на продуктите на Maldon Cristal Salt Company.

 

  

Кристална морска сол "Maldon"Органик продукт 

 

При приготвянето и дегустацията на гурме храни няма заместител на морска сол Maldon. Тя е естественият избор на топ готвачите по цял свят и е една от най-известните марки на пазара. Нейните меки, бели, люспести кристали са напълно естествени, без изкуствени добавки. Кристалната морска сол Maldon е с отличителен, характерен и чист вкус, който подобрява вкуса на всички ястия.

Кристалната морска сол Maldon е станала известна по цял свят, за нея са изписани редица статии и е включена в стотици рецепти на известни готвачи. Ключът към успеха се състои в представянето на уникален продукт с високо качество, при производството на който се използват  традиционни и естествени методи. Компанията Maldon е един от символите на английското производство. Тя е една от малкото семейни фирми с признат международен авторитет.

 

Пушена марска сол "Maldon" - Органик продукт 
 

Пушената морска сол Maldon е чист и уникален продукт, при производството на който се използват само традиционни и естествени методи. Пушената морска сол Maldon добавя още едно измерение в подправките за месо и риба, като значително подобрява естествените аромати на продкта. Използването на традиционните методи на пушене с леко студен дим на кристалите на солта, гарантира един наистина вълнуващ вкус.

Особено подходящо при печене на големи късове месо, при приготвяне на сосове и маринати, в супи.

 

Черен пипер "Maldon" - Органик продукт 
 

Подбрана селекция от черен пипер на зърна, произведен в регион Керала в Южна Индия, известен с отглеждането на най-добрите пипери в света. За осигуряване на свежестта и дълбокият вкус на сушеният на слънце пипер, зърната са запечатани в удобни алуминиеви опаковки, докато продукта е още горещ, което запазва ароматният вкус и качество на черният пипер.